Tuesday 8 December 2020

Οδηγός eShop Nintendo 3DS

 

Το Nintendo 3DS eShop είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Nintendo που προορίζεται ρητά για πελάτες της Nintendo 3DS. κατασκευή eshop, Αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις πιο χρήσιμες στιγμές του Nintendo eShop.

 

Στο πιο ουσιαστικό επίπεδο, το eShop σας δίνει τις λίγες εναλλακτικές λύσεις. Επόμενο θα είναι αυτό που είναι άμεσα προσβάσιμο στην οθόνη σας μόλις μεταβείτε στο κατάστημα.

 

Ειδήσεις - Η περιοχή ειδήσεων σάς ενημερώνει για τυχόν συνεχείς αλλαγές στο eShop, για παράδειγμα, σε άλλο προϊόν προσβάσιμο. Μπορεί επίσης να σας προκαλέσει ανησυχίες για συγκεκριμένες περιστάσεις, καθώς τα τελευταία χρόνια με πληροφόρησε ότι ήμουν εκείνη τη στιγμή μέρος του προγράμματος Nintendo 3DS Ambassador.

 

Συνεχιζόμενες αφίξεις - Αυτό το μέρος σας επιτρέπει να παρακολουθείτε φυσικά όλες τις τρέχουσες εμφανίσεις προγραμματισμού και βίντεο. Οι πιο πρόσφατες ηχογραφήσεις σας επιτρέπουν να δείτε τα πιο πρόσφατα τρέιλερ βίντεο, ενώ ο νέος προγραμματισμός εμφανίζει όλα τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και τα δεδομένα τους.

 

Γραφήματα - Σας δείχνει τις κύριες 20 λήψεις σε τέσσερις μοναδικές ταξινομήσεις που είναι "Συνεχιζόμενες κυκλοφορίες", "Όλο το λογισμικό", "Αργά βαθμολογίες" και "Όλες οι αξιολογήσεις χρηστών".

 

Αναζήτηση - Σας επιτρέπει να κοιτάξετε με επιπλέον κανάλια αναζήτησης. Μπορείτε να αναζητήσετε ανά πλατφόρμα, ανά είδος, εκδότη, εκδότη και τιμή.

 

Λίστα πραγμάτων που πρέπει να λάβετε - Αυτή η ικανότητα είναι όπως το πρόγραμμα κορυφαίων επιλογών Στο σημείο που παρακολουθείτε ένα παιχνίδι, μπορείτε να δείτε ένα κουμπί "Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών" στην κορυφή της κάτω οθόνης. Κάθε φορά που κάνετε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών ", αυτά τα δεδομένα παιχνιδιού προστίθενται στη λίστα με τα πράγματα που πρέπει να λάβετε.

 

Βαθμολογήστε τίτλους - Εμφανίζονται εδώ όλοι οι τίτλοι προϊόντων που παίξατε είτε μέσω κασετών παιχνιδιών είτε κατεβάσατε από το eShop. Μπορείτε να επηρεάσετε την κοινωνικοοικονομική όταν βαθμολογείτε έναν τίτλο, για παράδειγμα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την ηλικία, ποιος εστιάζει καλύτερα το παιχνίδι (για παίκτες μόνο ή για όλους), το στυλ παιχνιδιού (χαλαρό ή σοβαρό) και προφανώς την ποσότητα των αστεριών ( το οποίο είναι μεγέθους 1 έως 5, το 5 είναι το πιο αξιοσημείωτο ή σημαντικότερο που λατρεύατε το παιχνίδι). Blb.gr

 

Ρυθμίσεις / Άλλο - Οι ρυθμίσεις / άλλη εναλλακτική χωρίζονται σε μερικές περιοχές. Στο σύνολο των εμπειριών μπορείτε να ελέγξετε για ανανεώσεις για τους τίτλους σας (τα παιχνίδια που έχετε κατεβάσει για το παρόν). Μπορείτε επίσης να παρατηρήσετε την κίνηση των εγγραφών σας, η οποία απαριθμεί ουσιαστικά όλους τους ληφθέντες προγραμματισμούς, συμπεριλαμβανομένης της απόδειξης. Μπορείτε να ελέγξετε το τμήμα "Οι λήψεις σας" για να παρακολουθήσετε όλο το προϊόν που κατεβάσατε, αλλά έχετε επιπλέον την επιλογή "Επαναφόρτωση" χωρίς επιπλέον κόστος, οπότε σε περίπτωση που τυχαία διαγράψετε κάτι στην κάρτα SD σας, τότε γενικά μπορείτε να το πάρετε πίσω από εδώ.

 

Το τμήμα "Ρυθμίσεις" σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε πώς πρέπει να συνεχίσει το eShop, όπως υποδεικνύει η απόλαυσή σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε να λαμβάνετε προειδοποιήσεις ή όχι, για παράδειγμα, δεδομένα σχετικά με το ιστορικό αγορών σας και λίστα με πράγματα που πρέπει να λάβετε, ρυθμίσεις περιοχής (αλλαγή διεύθυνσης, διαγραφή διεύθυνσης), τον λογαριασμό σας στο club nintendo και την εναλλακτική λύση για τη διασύνδεσή του στο eShop

 

Το τμήμα "Άλλο" αποτελείται από πράγματα, για παράδειγμα, "Σχετικά με το Nintendo eShop" που σας αποκαλύπτει λίγα πράγματα για το eShop, την επιλογή διαγραφής των δεδομένων εγγραφής και εξυπηρέτησης πελατών που καταγράφουν όλους τους ιστότοπους, τοποθεσίες email και αριθμούς τηλεφώνου που θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε για να σας βοηθήσουμε στην επίλυση προβλημάτων ή ανησυχιών σχετικά με το 3DS σας

 

Εικονική κονσόλα - Περιηγηθείτε σε μια ποικιλία παραδειγματικών παιχνιδιών από τη Nintendo που πηγαίνουν από τη σκηνή Game and Watch μέχρι το Game Boy (μονόχρωμη) και πιθανώς σύντομα, ακόμη και μέχρι τη σκηνή του NES.

 

Nintendo 3DS Retail Games - Περιέχει μια σειρά από τίτλους που έχουν παραδοθεί και δεν έχουν κυκλοφορήσει. Μπορείτε να δείτε την αξία, να δείτε τις καταγραφές οθόνης και τα δεδομένα του παιχνιδιού όπως ακριβώς παρακολουθείτε το βίντεο του τρέιλερ κάθε παιχνιδιού. Αυτό που είναι αξιοπρεπές είναι ότι η οθόνη που τραβάει και οι δύο περιέχουν τις εικόνες πάνω και κάτω για κάθε οθόνη, δίνοντάς σας μια κοντινή συνάντηση για το τι θα μπορούσε να μοιάζει το παιχνίδι με το 3DS σας.

 

Από το μενού 3DS, μπορείτε επίσης να επιλέξετε διαφορετικές εναλλακτικές λύσεις, μερικές από τις οποίες λειτουργούν ως εύκολες διαδρομές, για παράδειγμα, επιστρέφοντας στο βασικό μενού, αναζήτηση, λίστα με πράγματα που πρέπει να λάβετε, βαθμολογήστε τίτλους, προσθέστε αποθεματικά, Ρυθμίσεις / Άλλο.

 

Ίσως μια από τις βασικές ανησυχίες για τον πελάτη που χρησιμοποιεί το eShop είναι η αγορά παιχνιδιών. Μπορείτε να αγοράσετε παιχνίδια προσθέτοντας στοιχεία στο λογαριασμό σας στο eShop, τα οποία μπορείτε να κάνετε με την ανάκτηση μιας προπληρωμένης κάρτας Nintendo 3DS ή αγοράζοντας αποθεματικά μέσω πιστωτικής κάρτας (Mastercard / VISA). Δυστυχώς, η χρήση της Visa περιορίζεται σε ποιες τοποθεσίες / έθνος αναγνωρίζεται η κάρτα σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων, eshop και προώθηση - Η μεγαλύτερη λίστα επιτυχημένων ιστοσελίδων είναι  εδώ. Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την υποστήριξη όλων των τύπων website.  Διαβάστε περισσότερα

No comments:

Post a Comment